Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Δείτε το Canton Fair, το TOUPACK τοποθεσία εκθέσεων κορυφαία!
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Δείτε το Canton Fair, το TOUPACK τοποθεσία εκθέσεων κορυφαία!

2024-04-17

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Δείτε το Canton Fair, το TOUPACK τοποθεσία εκθέσεων κορυφαία!

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δείτε το Canton Fair, το TOUPACK τοποθεσία εκθέσεων κορυφαία!  0

 

 

 

Στις 15 Απριλίου, η 135η Έκθεση του Καντόν άνοιξε στο Κουάνγκτσοου.Η φετινή Έκθεση του Καντόν πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Κέντρο Συνεδρίων και Εκθέσεων της Πάζοου., με 29.000 εκθέτες, εκ των οποίων 28.600 εκθέτες εξαγωγής και 680 εκθέτες εισαγωγής.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δείτε το Canton Fair, το TOUPACK τοποθεσία εκθέσεων κορυφαία!  1

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δείτε το Canton Fair, το TOUPACK τοποθεσία εκθέσεων κορυφαία!  2

 

 

 

Την πρώτη ημέρα ανάπτυξης, ο περίπτερο της Guangdong TOUPACK Intelligent Equipment Co., Ltd. προσέλκυσε επιχειρηματίες από την πατρίδα και το εξωτερικό για να σταματήσουν και να επισκεφθούν.Η ελίτ των πωλήσεων της εταιρείας παρουσίασε με ενθουσιασμό την μηχανή της εταιρείας σε κάθε επισκέπτη., επιτρέποντας στους επισκέπτες να κατανοήσουν από κοντά τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.Οι δύο πλευρές διεξήγαγαν λεπτομερείς διαπραγματεύσεις για έργα συνεργασίας., την τεχνολογική καινοτομία και άλλες πτυχές.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δείτε το Canton Fair, το TOUPACK τοποθεσία εκθέσεων κορυφαία!  3

 

 

Στην εκδήλωση αυτή, η TOUPACK Company παρουσίασε δύο έξυπνες μηχανές ζύγισης και συσκευασίας,μηχανή ζύγισης και συσκευασίας υψηλής ταχύτητας και ημιαυτόματη μηχανή συσκευασίας σακουλών με δίχτυΗ εμφάνιση αυτών των δύο μηχανών παρέχει στους πελάτες μας πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές λύσεις συσκευασίας.

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δείτε το Canton Fair, το TOUPACK τοποθεσία εκθέσεων κορυφαία!  4

 

 

 

 

 

0114 κεφαλή μηχανή ζύγισης και συσκευασίας υψηλής ταχύτητας

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δείτε το Canton Fair, το TOUPACK τοποθεσία εκθέσεων κορυφαία!  5

 

 

 

 

Η μηχανή ζύγισης και συσκευασίας υψηλής ταχύτητας είναι ένα από τα βασικά προϊόντα που συνιστάται από την εταιρεία TOUPACK.αλλά και ενσωματώνει προηγμένο αυτόματο σύστημα συσκευασίαςΜέσω αισθητήρων υψηλής ακρίβειας, για την επίτευξη της ακριβούς ανίχνευσης του βάρους του προϊόντος, για να εξασφαλιστεί η συνέπεια και η ποιότητα της συσκευασίας.Το αυτόματο σύστημα συσκευασίας του μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα τις παραμέτρους συσκευασίας σύμφωνα με το βάρος και το μέγεθος του προϊόντος για να επιτύχει εξατομικευμένη προσαρμοσμένη συσκευασία, βελτιώνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα της παραγωγής και εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την ακεραιότητα της συσκευασίας του προϊόντος.

 

 

 

 

02Γενική συσκευή συσκευασίας σακουλών

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δείτε το Canton Fair, το TOUPACK τοποθεσία εκθέσεων κορυφαία!  6

 

 

 

 

 

Η ημιαυτόματη μηχανή συσκευασίας σακούλας είναι μια ευέλικτη λύση συσκευασίας που σχεδιάστηκε από την TOUPACK για προϊόντα διαφόρων μορφών και μεγεθών.λαχανικά και άλλα προϊόνταΤο μηχάνημα είναι εύκολο στη λειτουργία και προσαρμόζεται και μπορεί να ρυθμίσει γρήγορα τις παραμέτρους συσκευασίας σύμφωνα με το μέγεθος και το σχήμα του προϊόντος για την επίτευξη αποτελεσματικής συσκευασίας.Είτε είναι κάθε είδους φρούτα ή λαχανικά, η συσκευασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διατηρηθεί το προϊόν φρέσκο και πλήρες.

 

 

 

Η έκθεση θα διαρκέσει 5 ημέρες.

 

 

 

 

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.